واژگونی خودروی زائران در محور امیدیه - ماهشهر ۴ کشته و مصدوم بر جای گذاشت وقوع زلزله قدرتمند ۶.۱ ریشتری در ترکیه وعده پرسپولیس پس از تجمع هواداران: ۲ بازیکن دیگر جذب می‌کنیم مصدومیت ۱۳ نفر بر اثر واژگونی ون زائران اربعین کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

فصل برای رشفورد تمام شد

مهاجم انگلیسی استون‌ویلا به دلیل مصدومیت به احتمال زیاد بازی‌های باقیمانده فصل جاری را از دست خواهد داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۸ - ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 April 28
کد خبر: ۲۷۶۶۷۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ مارکوس رشفورد که روز پنجشنبه در جریان تمرینات استون‌ویلا و درست دو روز پیش از شکست 3 بر صفر این تیم مقابل کریستال‌پالاس در دیدار نیمه‌نهایی جام حذفی اسپانیا از ناحیه همسترینگ مصدوم شد، به نظر می‌رسد فصل برایش تمام شده است. نشریه انگلیسی «اتلتیک» خبر داد؛ انتظار می‌رود رشفورد به خاطر مصدومیت از ناحیه همسترینگ، بازی‌های باقیمانده فصل جاری را از دست بدهد. طبق این گزارش؛ این مهاجم انگلیسی مورد عمل جراحی قرار نمی‌گیرد و زیرنظر کادرپزشکی باشگاه استون‌ویلا به ریکاوری خواهد پرداخت.

رشفورد 27 ساله حالا تمرکز خود را روی بازی‌های تیم ملی فوتبال انگلیس در ماه خرداد خواهد گذاشت که مقابل تیم‌های آندورا و سنگال خواهد بود. او در پنجره نقل‌وانتقالات زمستانی اخیر در پی سرد شدن رابطه‌اش با روبن آموریم تصمیم به ترک موقت منچستریونایتد گرفت و با انتقال قرضی 6 ماهه راهی استون‌ویلا شد.

مارکوس رشفورد که از سال 2005 در عضویت باشگاه منچستریونایتد است و در سال 2015 به تیم اصلی این باشگاه راه پیدا کرد، تاکنون در 426 بازی برای شیاطین سرخ به میدان رفته و آمار 138 گل‌زده و 63 پاس‌گل را از خود بر جای گذاشته است.

این مهاجم انگلیسی که تا سال 2028 تحت‌قرارداد باشگاه منچستریونایتد است، تاکنون در 17 بازی که برای استون‌ویلا به میدان رفت و در 10 گل به ثمر رسیده، نقش مستقیم داشته است (4 گل‌زده و 6 پاس‌گل)./تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار